Nezávazná poptávka
Podlahy
Kuřim

Projectline 55

Vinylové podlahy mají stále více příznivců pro svoji snadnou údržbu, velmi atraktivní vzory a dobrou odolnost. Jsou určeny do všech bytových a komerčních prostor včetně místností zatěžovaných vlhkem, jako jsou kuchyně, koupelny či WC. Design u našich vinylových podlah není pro Vás limitem. Udáváme nové trendy v této oblasti a získali jsme řadu ocenění za design. Z naší kolekce si snadno vyberete podlahu pro moderní, technické i rustikální prostory. Dokonalý autentický vzhled dřeva, kamene, dlažby či betonu odráží aktuální trendy interiérového designu.

Vinylové podlahy Projectline jsou určeny pro všechny bytové a komerční prostory. Kolekce je vyráběna v lepené i zámkové (click) verzi.

Výrobce zaručuje vysoký standart podlahy, která je bez ftalátů a neobsahuje ani formaldehyd. Naše podlahy jsou vždy držitelem aktuálně nejpřísnějšího emisního certifikátu, který získá díky velmi přísným požadavkům pouze úzká skupina výrobků. V současné době to je certifikát INDOOR AIR COMFORT GOLD, který jsme obdrželi jako první firma v oblasti podlahovin.

Cena
512,- Kč bez DPH / 649,- Kč včetně DPH
chevron-left
chevron-right

Vzorník

Dub London
Dub žíhaný
Dub Symfonie
Dub středomořský
Dub přírodní
Dub rustikal
Beton Osaka
Terrazzo světlý
Terrazzo tmavý
Metalstone černý
Beton světle šedý
Cement stripe světlý
Potřebujete poradit?
Zavolejte nám
+420 604 543 547
© 2024 Podlahy Lorenc, s.r.o. | Vyrobilo studio
Zásady ochrany osobních údajů
cross